Rólunk

Szeretettel üdvözlünk, Kedves Barátunk!

Lux Kata vagyok. Férjem pedig Lux Tamás.

Kata & Tamás

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy megosszuk Veled azt a közel 36 évnyi tapasztalatot, melyet a növényi alapú étkezéssel és életmóddal kapcsolatosan halmoztunk fel.

Tamás 1989 óta, én pedig 2005 óta élünk vidáman, tökéletes egészségben, boldogan a bőséges növényi alapú életmóddal. 2006-ban ismerkedtünk meg, és több évnyi barátságból szövődött szerelmünk, 2014-ben kötöttük össze életünket. Van 2 kutyusunk, akiket imádunk!

Együtt

Végigmentünk mi is az úton. Akkor váltottunk a növényi alapú életmódra, amikor még nagyon kevesen voltunk. A mai vegán kínálathoz képest, ami döbbenetes virágzásnak indult az elmúlt években, semmi nem volt. De tényleg semmi! Megtapasztaltuk a fenteket és lenteket, mindennapi nehézségeken mentünk át és oldottuk meg mindet, számos új barátra tettünk szert, és olyan fantasztikus embereket ismertünk meg, akik nap mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy a Világ, a Föld, az Otthonunk végre egy békés, virágzó, egészséges jövőbe léphessen.

Sok-sok éven át kutattuk, kerestük, hogy mi mit tudunk adni Másoknak, hogy tudjuk mi jobbá tenni ezt a Világot, miben vagyunk mi jók?

Zsigereinkben érezzük, hogy megtaláltuk 🙂 Ez a blog pedig erről fog szólni. Neked, Nektek.

Írásaink, videoink Neked szólnak, ha:

  • életedet egy magasabb szintre akarod emelni,
  • azt érzed, hogy ‘valami nem stimmel’,
  • egyszerűen újra jól akarod érezni Magad a bőrödben,
  • előrelátó vagy, és az egészségmegőrzésben gondolkozol,
  • a ‘régi formádat’, egészségedet akarod visszaszerezni,
  • millió diétát kipróbáltál már, de még mindig nem tudod ideális testsúlyodat hosszú távon megtartani,
  • szeretnél egy olyan támogató közösséghez tartozni, ahol új barátokra lelhetsz, ahol bátran felteheted bármilyen kérdésedet, ahol olyan emberek vesznek körbe, akik már elérték azt, amire Te készülsz,
  • már régóta gondolkozol, hogy áttérj a növényi alapú életmódra, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá,
  • szerető, gondos Háziasszonyként, odafigyelve Családod egészségére, olyan növényi alapú ételekkel bővítenéd repertoárodat, melyek után mindenki mind a 10 ujját megnyalja 🙂
  • baráti körödet akarod lenyűgözni újonnan szerzett tapasztalataiddal
  • már van tapasztalatod a vegán életmódban, de szívesen bővítenéd ismereteidet, szívesen tanulnál meg újabb, Mennyei növényi alapú recepteket.
  • kíváncsi vagy, hogy miért terjed megállíthatatlanul szerte a világon  a növényi alapú életmódon élő emberek száma.

Ha magadra ismertél, látogass el hozzánk rendszeresen!
Tarts Te is velünk, mert szeretnénk visszaadni mindabból a tudásból, tapasztalatból, támogatásból, szeretetből, amit mi tapasztaltunk meg és tapasztalunk minden nap ezzel a csodás életmóddal. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen boldog, kiegyensúlyozott életet fogok élni. Persze mindig is vágytam rá, mint ahogy Mindannyian erre vágyunk.
Mi ezt megtaláltuk! Hazaértünk!

Hiszünk a csapat erejében! Hiszünk abban, hogy Együtt eget rengető eredményeket vagyunk képesek elérni! Éppen ezért egy olyan Vegán Angyalok Közösséget alkotunk, melyben a tagoknak lehetősége van a többiekkel való kapcsolatteremtésre, gondolatai, ötletei tapasztalatai megosztására, egymást támogatva haladunk előre céljaink elérése felé!

Végtelen öröm számunkra, ha segíthetünk Neked. Bátorítunk arra, hogy lépj velünk kapcsolatba.  Mindent megteszünk, hogy mihamarább válaszoljunk, de kérünk, légy türelmes, több napba is telhet, mire minden megkeresésre válaszolni tudunk! (email: veganangyalok kukac gmail.com)

Legjobb tudásunk szerint érdekes, fontos életmód tippekkel és trükkökkel, Isteni receptekkel, videoinkkal szeretnénk hozzájárulni, hogy jobb, boldogabb, egészségesebb, vidámabb Életed legyen.

Isten Hozott még egyszer Nálunk 🙂
Kata & Tamás

Hozzászólás